Zomerstage

Zomerstage 2023

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert RFC Wetteren Jeugdacademie opnieuw een Zomerstage voor de leeftijd van 6 tem 14 jaar. Van maandag 21 augustus tot en met vrijdag 25 augustus gaat deze door op ons complex Dasseveld. Veel voetballen, ravotten en kennismaken met andere sporten staan voorop. 

Deelnameprijs is 160 euro voor niet-leden en 150 euro voor leden. Vanaf een 2de kind uit hetzelfde gezin is er een korting van 10 euro. Betaling via overschrijving. Dit bedrag bevat deelname, verzekering, vieruurtje, begeleiding, aandenken en de opvang.

Deelnemers brengen het volgende mee:

  • Voetbalschoenen + sportschoenen
  • Reserve voetbaluitrusting + regenkledij (indien nodig)
  • Slippers / sandalen / … (voor de middagpauze)
  • Een lunchpakket. Water is beschikbaar, frisdranken zijn ter plaatste te koop.

Opvang is voorzien van 8 uur ‘s morgens tot 17 uur ‘s avonds.

 

De inschrijving is pas definitief na een bevestigingsmail en betaling op rekening BE88 8916 3412 1241 met vermelding ‘ZOMERSTAGE NAAM en GEBOORTEDATUM deelnemer‘.

Voor onze eigen ploegen onderbouw en middenbouw (U6 tem U13) is er die week geen avondtraining voorzien. In de week voorafgaand aan de stage ontvangt u een E-MAIL met praktische info en gedetailleerde afspraken. Opmerking: om kwalitatief werk te kunnen leveren is het aantal inschrijvingen beperkt tot maximaal 120 deelnemers! Vol = vol.

We hopen jullie met z’n allen zoveel mogelijk te mogen verwelkomen.

P