Nieuws

Valencia CF jeugdtrainers komen naar RFC Wetteren in Wetteren voor een training 5-daagse!

Valencia CF jeugdtrainers komen naar RFC Wetteren in Wetteren voor een training 5-daagse!

Deze zomervakantie beleeft de jeugd van Wetteren en omgeving de voetbalweek van hun leven. De Spaanse topclub Valencia CF stuurt voor het eerst trainers van de jeugdopleiding naar RFC Wetteren.

In Spanje staat Valencia CF bekend om de goede jeugdopleiding, geen enkele andere club leverde meer internationals aan het Spaanse team in de afgelopen 15 jaar. Sterren als Jordi Alba, David Villa, David Silva, José Luis Gayà, Ferran Torres en Carlos Soler zijn klinkende voorbeelden van de succesvolle jeugdopleiding. Het Valencia CF Voetbalkamp is te gast in de zomervakantie van maandag 29 juli t/m vrijdag 2 augustus 2024 op het complex van RFC Wetteren in Wetteren.

Valencia CF blij met partner RFC Wetteren
Sinds de zomer van 2014 organiseert Valencia CF met veel succes voetbalweken in Nederland en België. Zo succesvol dat er in 2024 wordt uitgebreid. Daarbij is in 2024 RFC Wetteren voor het eerst partner van Valencia CF. RFC Wetteren behoort daarmee tot een selecte groep partnerclubs van Valencia CF in België.

Voetbaltraining krijgen van officiële jeugdtrainers Valencia CF
Het Valencia Voetbalkamp is een 5-daagse trainingsweek voor jeugdspelers (jongens en meisjes) van 6 t/m 14 jaar van elk niveau onder leiding van officiële Valencia CF jeugdtrainers. De kinderen worden ingedeeld op leeftijd en niveau, zodat ieder kind op zijn/haar eigen niveau kan trainen. De Spaanse Valencia CF trainers worden geassisteerd door Nederlandse & Vlaamse UEFA gecertificeerde en ervaren trainers die allen een opleiding hebben genoten in Valencia. Het aantal deelnemers is gelimiteerd, zo is iedereen verzekerd van voldoende aandacht, óók van de
Spaanse trainers. De deelnemers ontvangen van partner Puma een Valencia CF trainingstenue, bestaande uit: shirt – short – sokken. Daarbij krijgen de deelnemers een Valencia CF Bidon, Valencia CF Diploma en 5 dagen top training door de officiële Spaanse Valencia trainers volgens de succesvolle Valencia CF Academy Methodology. Daarnaast krijgen de deelnemers lunch, drinken, gezonde tussendoortjes en vers fruit. De deelnemersbijdrage is €222,50 (mogelijkheid tot betaling in 2 termijnen).

Maak kans op een weekend Valencia!
Alle deelnemers aan het Valencia Voetbalkamp maken kans op een voetbalreis naar Valencia. Per locatie worden door de Valencia CF trainers de meest talentvolle spelers uitgenodigd voor een weekend Valencia. Als gast van Valencia CF gaan zij trainen op het trainingscomplex van Valencia CF, een wedstrijd van het 1e team bekijken, een stadiontour in Estadio Mestalla, bezoek aan de fanshop en meer!

Nieuw: Valencia CF Academy World Cup
Sinds 2022 neemt Valencia Voetbalkamp Benelux deel met twee teams aan de Valencia CF Academy World Cup in Valencia; het internationale voetbaltoernooi voor alle Valencia CF Academys wereldwijd. Naast de kans om tijdens het Valencia Voetbalkamp uitgekozen te worden als meest talentvolle speler maken de deelnemers ook kans om Team België te vertegenwoordigen tijdens de Valencia CF Academy World Cup.

Alle informatie staat op www.valenciavoetbalkamp.nl/locaties/wetteren/

PUMA RECURSOS ACADEMIA F8 2023/2024

Related Posts

P