Nieuws

Steven Blomme nieuwe sportief manager

Steven Blomme nieuwe sportief manager
De Raad van Bestuur van RFC Wetteren besliste met onmiddellijke ingang huidig T1 Steven Blomme aan de stellen als nieuwe sportief manager van onze club.
Steven is reeds 11 jaar zeer actief binnen onze club en het bestuur wenst op deze manier een duurzame langetermijnvisie aan te houden. We zijn overtuigd dat de ervaring, gedrevenheid en marktkennis van Steven zal leiden naar een mooie toekomst en verdere professionalisering van de club.
Bestuursleden Geert Pelsemacker en Kristoff Pletinckx, die sinds kort deze functie invulden, blijven actief binnen de sportieve cel. Steven zal tevens een aantal coördinerende taken opnemen binnen de club en toetreden tot het dagelijks bestuur. Dit betekent bijkomend dat de club per direct op zoek gaat naar een nieuwe hoofdtrainer. Hiermee hopen we alsnog de huidige sportieve situatie te kunnen ombuigen. In afwachting zal het team verder geleid worden door T2 Sven Charita en KT Matthias Goossens. Een diepe buiging voor Steven voor zijn jarenlange tomeloze inzet als coach binnen onze club & alle succes in deze nieuwe functie.

Related Posts

P