Pro Soccer Data

Wat is ProSoccerData (PSD)?

PSD is een elektronisch platform ter ondersteuning van de organisatie van de sportieve activiteiten binnen onze club. Bereikbaar als website op https://rfcwetteren.prosoccerdata.com , of via een applicatie voor smartphone (iphone en android). Het is daarnaast een hulpmiddel voor communicatie & planning voor spelers en ouders.

Download de app op je gsm of tablet :

Aanmelden kan met een persoonlijke spelersidentificatie en wachtwoord. Een uitnodiging om aan te melden wordt door de club verstuurd.

Via ProSoccerData krijg je dan een account (gebruikersnaam) toegestuurd via mail met onderwerp : je achternaam, je voornaam, welkom bij ProSoccerData. In deze mail wordt je gebruikersnaam vermeld en wordt gevraagd om binnen de 14 dagen een wachtwoord in te stellen.

Let op: Deze gebruikersnaam en wachtwoord heb je nodig om in te loggen via je laptop of tablet op de website van Prosoccerdata , maar wordt ook gebruikt als je de app wil gebruiken.

Bij problemen kan je altijd contact opnemen met de beheer via psd@rfcw-jeugd.be

Wist je dat je de agenda van PSD ook in eigen agenda (Apple Calender of Google Calender) kan laten verschijnen? Hoe dit moet, kan je hier terugvinden.

P