Kledij

Een nieuw seizoen, nieuwe kleren ...

Bij RFC Wetteren Jeugdacademie streven we naar een efficiënte bedeling van kledij. Om die reden schakelen we onszelf uit als tussenpersoon. Spelers van onze club dienen zich rechtstreeks tot kledijleverancier ‘Patrick’ te wenden.

Wij verwachten van alle spelers dat er wordt getraind in de trainingskledij en dat bij wedstrijden iedereen verschijnt in wedstrijdoutfit.

Voor de nieuwe spelers is het volwaardig kledijpakket dus verplicht aan te kopen. Dit pakket bevat de voetbaltas, 1 paar blauwe en 1 paar witte kousen, 1 wedstrijdshort en 1 wedstrijd t-shirt, 1 lange trainingsbroek, 1 trainingsjas en 1 uitgangstrainingsjas (donker) en 1 witte polo. Van dit pakket bestaat ook de “small” versie, waarbij de voetbaltas wordt ingeruild voor een rugzak.

Bestaande spelers kunnen kiezen om op de website van Patrick een vrije keuze te maken of kunnen opteren voor een mini-pakket. Hiervoor krijgt u de witte polo, 1 wedstrijdshort en 1 wedstrijd t-shirt en 1 paar witte en paar blauwe kousen.

De prijzen van de kledij naar keuze kan u terugvinden op de website van Patrick.

Hoe bestellen?

Bestaande spelers kunnen hun login van vorig seizoen gebruiken, nieuwe spelers dienen een login met paswoord aan te maken.

Wie een pakket wenst aan te kopen dient te klikken op “Promo Packs“. Daar heb je dan de keuze uit de 4 opties.

Betalingen gebeuren rechtstreeks aan Patrick en levering gebeurt aan huis.

P